Původně jsem plánoval přidávat tipy na aplikace po třech. Myslím, že po jedné to bude přehlednější a pro mne méně časově náročnější, zároveň Vás budu moci častěji zahrnovat novými tipy.

Aplikace Budík Xtreme Free patří mezi tzv. must have app. Bez ní si už nedokáži představit svůj telefon.

A teď k důvodům proč to tak je. To jak krásně pozvolna budík startuje Vám udělá ráno určitě krásnější, pokud patříte mezi ty kteří budík ještě „ve snu“ zamačknou tak zde je řešení.

Můžete si nastavit, že nedojde k zamáčknutí budíku dokud nespočítáte příklad! Můžete si zvolit obtížnost (pět variant), na výběr je též kolik úhol musíte spočítat, aby budík utichl.

Samozřejmě obsahuje klasické funkce časovače kdy si můžete nastavit opakování budíku, které dny má být aktivní a kdy ne. Pokud jedete na dovolenou nemusíte budíky vypínat, stačí nastavit mód dovolená a vše za Vás vypne aplikace. Mnou oblíbená funkce – minutka -> nastavíte za kolik minut má budík zvonit, při vaření výborná věc :-)

Mezi absolutní plusy patří přehlednost a rychlost s jakou zvládnete nastavit budík i celý program. Především přehledost mne zaujala, abych tuto aplikace testoval dlouhodobě.

Samozřejmě existuje spousta budíků s více funkcemi atd. Ale Budík Xtreme Free patří mezi špičku, drtivé většině uživatelů bude stačit a jakákoliv práce s ním bude radostí :-)

Aplikaci stáhnete přes Android Market v mobilu nebo přes tento odkaz.